بهترین قرص بعد از کاشت مو

استفاده از داروهای تقویتی مناسب و بهترین قرص بعد از کاشت مو می‌تواند تاثیر چشمگیری در نتیجه کاشت موی شما داشته باشد. داروهای تقویتی، داروهای ضدالتهاب، آنتی‌بیوتیک‌ها و مسکن‌ها از جمله قرص‌های بعد از کاشت مو هستند که باید آن‌ها را مطابق با دستورالعمل پزشک مصرف کنید. ما در این مقاله تخصصی، به معرفی مهم‌ترین داروهای تقویتی بعد از کاشت مو می پردازیم و فواید یا عوارض آن‌ها را مطرح خواهیم کرد. این داروها توسط متخصصان کاشت مو شیراز توصیه شده‌‌اند. پس تا انتها با ما همراه باشید.

داروهایی که بعد از کاشت مو باید استفاده کرد

احتمالا مصرف داروهای مکمل بعد از کاشت مو که پزشک متخصص برای شما تجویز کرده است از مهم‌ترین کارهایی است که بعد از کاشت باید انجام دهید. این داروها به تقویت موهای شما و هم‌چنین کاهش عوارض و آسیب به گرافت‌ها کمک می‌کنند. داروهای بعد از کاشت مو تنوع زیادی دارند. شما می‌توانید با مشورت با پزشک خود بر اساس وضعیت مو و شرایط جسمی خود بهترین قرص تقویتی بعد از کاشت مو را انتخاب کنید. ما در ادامه به  لیستی جامع از این داروها به همراه موارد مصرفی که دارند، خواهیم پرداخت.

توجه: مصرف خودسرانه دارو بدون تجویز پزشک می‌تواند عوارض خطرناکی داشته باشد. قبل از تهیه دارو با پزشک خود مشورت کنید.

بهترین قرص تقویتی بعد از کاشت مو کدام است؟

داروهای تقویتی آن دسته از داروهایی هستند که به رشد و تقویت مو کمک می‌کند، احتمال از دست دادن موهای بومی (موهای کاشته نشده) را به حداقل می‌رساند و میزان ریزش مو ناشی از شوک کاشت را کاهش می‌دهد. انتخاب بهترین قرص تقویتی بعد از کاشت مو مسلما نتیجه‌ای عالی برای شما در پیش خواهد داشت. از جمله‌ داروهای تقویتی که بعد از کاشت تجویز می‌شوند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ماینوکسیدیل، فیناستراید،‌ سیلدنافیل، بیوتین، هیر ویت و زینک پلاس.

1. محلول ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو:

ماینوکسیدیل یک داروی موضعی است که به صورت محلول 2% یا 5% و فوم 5% یافت می‌شود. از ماینوکسیدیل برای تحریک رشد مو روی پوست سر استفاده می‌کنند. این محلول اولین داروی درمان ریزش مو است که توسط FDA تایید شده است. مصرف ماینوکسیدیل بعد از کاشت می تواند طول مرحله‌ی رشد مو (آناژن) را افزایش دهد و طول مرحله‌ی ریزش مو (تلوژن) را در چرخه طبیعی رشد مو به حداقل برساند. برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله جامع ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو را مطالعه کنید.

محلول ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو

2. قرص فیناستراید بعد از کاشت مو:

فیناستراید دارویی است که معمولا برای آلوپسی آندروژنیک (طاسی با الگوی مردانه) تجویز می‌شود. در پژوهش علمی انجام شده با عنوان اثرات فیناستراید بر کاشت مو، نتایج نشان دادند که مصرف روزانه‌ی این قرص از 4 هفته قبل تا 48 هفته بعد از کاشت باعث تقویت و افزایش تراکم موها می‌شود.

قرص فیناستراید بعد از کاشت مو

3. قرص بیوتین بعد از کاشت مو:

یکی از رایج‌ترین داروهایی که بعد از کاشت تجویز می‌شود قرص بیوتین است. معمولا پزشکان توصیه می‌کنند که تا 6 ماه بعد از کاشت این قرص را مصرف کنید. به‌خاطر تاثیر بیوتین بر رشد سلول‌ها، مو مستحکم‌تر خواهد شد و ریزش مو نیز کنترل می‌شود. به طور کلی، قرص بیوتین بعد از کاشت مو، سرعت رشد موها را افزایش می‌دهد و به سلامت موها کمک می‌کند.

قرص بیوتین بعد از کاشت مو

4. قرص زینک پلاس بعد از کاشت مو:

زینک پلاس هم یکی از شناخته‌شده‌ترین داروها برای جلوگیری از ریزش مو است. پزشکان معمولا توصیه می‌کنند که بعد از کاشت مو قرص زینک پلاس مصرف کنید چون برای کلاژن‌سازی و تعادل هورمون‌ها بسیار موثر است. به‌علاوه مصرف قرص زینک پلاس بعد از کاشت مو جلوی آسیب به فولیکول‌های مو را گرفته و به فرایند بهبود آن‌ها کمک می‌کند.

قرص زینک پلاس بعد از کاشت مو

5. قرص هیرویت بعد از کاشت مو:

قرص هیرویت ترکیبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسید‌آمنه‌ها است. این قرص مختص تقویت موها است و به ضخیم، قوی و درخشان شدن موها کمک می‌کند. مصرف قرص هیرویت بعد از کاشت مو از ریزش موهای شما جلوگیری می‌کند و به تقویت و استحکام فولیکول‌های کاشته شده کمک می‌کند. هم‌چنین این قرص به خاطر ترکیبات متنوعی که دارد می‌تواند جایگزینی برای قرص‌های متعدد باشد.

قرص هیرویت بعد از کاشت مو

6. قرص سیلدنافیل بعد از کاشت مو:

سیلدنافیل با نام تجاری ویاگرا شناخته می‌شود. پژوهشی با عنوان اثر جدید سیلدنافیل بر رشد مو که در کشور کره انجام شده است نشان می‌هد که این قرص پتانسیل درمانی برای ریزش مو و آلوپسی را نیز دارد. البته دقت کنید که مصرف همزمان قرص سیلدنافیل بعد از کاشت مو با ماینوکسیدیل ممکن است عوارض داشته باشد و احتمال بالا رفتن فشار خون، سردرد، سرگیجه، غش کردن و نامنظم شدن ضربان قلب وجود دارد.

قرص سیلدنافیل بعد از کاشت مو

داروهای ضد تورم و ضد التهاب (قرص آناهیل بعد از کاشت مو)

ورم کردن سر بعد از کاشت مو کاملا طبیعی است. این ورم به خاطر داروهای بی‌حسی برای کاشت و شکاف‌هایی که روی سر ایجاد شده‌اند به وجود می‌آید. یکی از داروهای ضد التهاب که بعد از کاشت تجویز می‌شود قرص آناهیل است. مصرف قرص آناهیل بعد از کاشت مو به کاهش ورم و التهاب سر کمک می‌کند. همچنین باعث کوتاه‌تر شدن دوره نقاهت و حفاظت از فولیکول‌های فعال می‌شود.

مسکن‌ها بعد از کاشت مو

کاشت مو هم مانند هر عمل دیگری می‌تواند دردناک باشد. البته شما در حین عمل هیچ دردی احساس نمی‌کنید چون از داروهای بی‌حسی برای شما استفاده می‌شود. اما ممکن است بعد از عمل که اثر داروهای بی‌حسی از بین رفت احساس درد کنید. به همین‌ دلیل هم ممکن است پزشک شما برایتان داروهای مسکن تجویز کند. بهتر است خودسرانه از مسکن‌ها استفاده نکنید چون برخی از آن‌ها باعث رقیق شدن خون می‌شوند و ممکن است احتمال خونریزی زخم‌ها را افزایش دهد. 

استامینوفن بعد از کاشت مو: استامینوفن (پاراستامول) یک مسکن پرکاربرد و کاهش دهنده تب است. به طور کلی هنگامی که طبق دستور مصرف شود بی خطر تلقی می‌شود و می‌تواند در مدیریت درد خفیف تا متوسط پس از کاشت مو موثر باشد. پیروی از دوز توصیه شده برای جلوگیری از هرگونه عوارض جانبی بر روی کبد ضروری است.

نکته مهم: ایبوپروفن یک داروی ضد التهابی است که به کاهش درد و تب کمک می‌کند. با این حال ممکن است اثرات رقیق کنندگی خون داشته باشند. به طور مشابه داروهایی مثل ناپروکسن، مفنامیک، ادویل، پانادول نباید خودسرانه و بدون تجویز مصرف شوند.

آنتی‌ بیوتیک‌ ها بعد از کاشت مو

بعد از کاشت مو احتمال رشد باکتری‌های مضر در ناحیه‌ی کاشت وجود دارد. گرافت موهای کاشته شده در هفته اول که زخم‌ها هنوز کامل بهبود پیدا نکرده‌اند بسیار حساس هستند. با آلوده ‌شدن حتی قسمت کوچکی از سر باکتری‌ها به سرعت بین تمام گرافت‌ها پخش می‌شوند و به کل موهای کاشته شده آسیب می‌زنند. به همین خاطر آنتی‌بیوتیک‌ها هم از داروهای مصرفی بعد از کاشت مو هستند تا جلوی آلودگی‌های باکتریایی گرفته شود.

مصرف آنتی بیوتیک ها برای جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر و عفونت در ناحیه کاشت شده ضروری هستند
  1. آموکسی سیلین بعد از کاشت مو: یک آنتی بیوتیک متعلق به کلاس پنی سیلین است. معمولا برای درمان عفونت‌های باکتریایی استفاده می شود. این دارو، از تشکیل دیواره سلولی باکتری جلوگیری می‌کند و در صورت تجویز، گذراندن دوره کامل آن ضروری است.
  2. آزیترومایسین بعد از کاشت مو: آنتی بیوتیک ماکرولید است و گاهی اوقات به عنوان یک داروی تک دوز تجویز می‌شود. با این حال، استفاده از آن مختص موارد خاصی است و بهتر است با تجویز پزشک مصرف شود.
  3. سفالکسین بعد از کاشت مو: یک آنتی بیوتیک است که در برابر طیف وسیعی از باکتری‌ها موثر عمل می‌کند. جراحان ممکن است آن را برای پیشگیری یا درمان عفونت بعد از کاشت مو تجویز کنند.
  4. کلیندامایسین بعد از کاشت مو: آنتی بیوتیکی است که از سنتز پروتئین باکتریایی جلوگیری می‌کند. در زمینه کاشت مو، اگر نگرانی در مورد سویه‌های باکتریایی خاص وجود داشته باشد، ممکن است تجویز شود.
  5. داکسی سایکلین بعد از کاشت مو: یک آنتی بیوتیک تتراسایکلین است که برای درمان انواع عفونت‌ها استفاده می شود. در صورت تجویز بعد از کاشت مو، رعایت دوز توصیه شده و تکمیل دوره کامل آن بسیار مهم است.

نکته مهم:  آنتی‌بیوتیک‌ها را دقیقاً طبق دستور مصرف کنید تا دوره آن کامل شود؛ حتی اگر علائم قبل از تکمیل دوره مصرف، بهبود یابد.

نتیجه گیری: بهترین قرص بعد از کاشت مو

داروهای پس از کاشت مو کیفیت موهای کاشته شده را افزایش می‌دهند و جلوی ریزش موها را می‌گیرند. در این مقاله تخصصی، به معرفی مهم‌ترین داروهای تقویتی بعد از کاشت مو پرداختیم. شما برای این که نتیجه ماندگار و بهتری از کاشت مو بگیرید باید مراقبت‌های بعد از کاشت مو را جدی بگیرید و با مشورت با دکتر بهترین قرص بعد از کاشت مو را انتخاب کنید. اگر شما هم در مورد داروهای دیگری شنیده‌اید و یا سوالی دارید آن را در قسمت نظرات (پایین همین صفحه) با ما و دیگر خوانندگان در میان بگذارید. در اسرع وقت پاسخگوی شما هستیم.

سوالات پر تکرار:

1. داروهای تقویتی را تا چه مدت بعد از کاشت مو باید مصرف کرد؟

بهترین توصیه در مورد زمان شروع به مصرف داروها و طول مدت مصرف آن‌ها را پزشک شما می‌تواند داشته باشد. پس بهتر است خودسرانه مصرف داروها را شروع یا قطع نکنید.

2. قرص آناهیل بعد از کاشت مو چه تاثیری دارد؟

قرص آناهیل از داروهای ضد التهاب است. مصرف این قرص بعد از کاشت مو کمک می‌کند که ورم و التهاب سر شما سریع‌تر از بین برود و هم‌چنین زخم‌ها سریع‌تر بهبود پیدا کنند. آناهیل شناخته شده ترین قرص برای کاهش ورم صورت بعد از کاشت مو است.

3. آیا زدن ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو ضروری است؟

استفاده از ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو ضروری نیست. برخی از پزشکان ماینوکسیدیل را به عنوان یک درمان مکمل و تکمیلی بعد از کاشت مو توصیه می کنند. به عبارت دیگر، این داروی موضعی برای سرعت بخشیدن به نتایج عمل کاشت مو معمولاً استفاده می شود.

4.  آیا می توانم از آسپرین بعد از کاشت مو استفاده کنم؟

برخی از داروها (مانند آسپرین) باعث رقیق شدن خون می‌شوند و ممکن است احتمال خونریزی زخم‌ها را افزایش دهند. بنابراین توصیه می‌شود که تا چند روز بعد از کاشت مو از مصرف داروهای رقیق کننده خون اجتناب کنید.

5. بهترین قرص بعد از کاشت مو برای تامین ویتامین‌های مورد نیاز چیست؟

قرص هیر ویت غنی از ویتامین‌های گروه ب و آمینواسیدهای لازم برای مو است. به همین دلیل، بهترین قرص بعد از کاشت مو شناخته می‌شود. استفاده از آن در کنار سایر قرص‌های تقویتی ذکر شده در مقاله، ضخامت و سلامت موهای شما را افرایش می‌دهد و از ریزش موهای بومی جلوگیری می‌کند.

6. عوارض قرص فیناستراید چیست؟

ممکن است برخی افراد بعد از مصرف قرص فیناستراید دچار عوارض جانبی شوند. از جملۀ این عوارض مشکل نعوظ،‌ افسردگی، کاهش میل جنسی و اضطراب است.

11 دیدگاه دربارهٔ «بهترین قرص بعد از کاشت مو»

  1. سلام خسته نباشید نزدیک ۱۵روز هست من کاشت مو انجام دادم جلوی سر و وسط سر میگن بعد ۸روز کاشت حمام بری مو میریزه من حمام هم رفتم مو نریخته دست هم کشیدم بازم نریخت مشکلی پیش نمیاد برای بعد
    قرص هم فقط مولتی دیتی استفاده مکنم خوبه؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      بله بعد از حدود هفت تا ده روز بعد از کاشت موهای کاشته شده شروع به ریزش میکنه (ساقه‌ی موهای میریزه و گرافت‌های مو در سرجای خود باقی میمونه)، اما در بسیاری از موارد این بازه‌ی زمانی طولانی میشه یا درصد جزیی از موها ریزش میکنه. پیشنهاد می‌کنیم برای انتخاب قرص مولتی ویتامین با تکنسین و یا کلینیک خودتون هم مشورت کنید.

      پاسخ
  2. با سلام .بنده ۱۰ روزه کاشت مو انجام دادم .مدتی بخاطر درماتیت سبوره باعث التهاب پوست سر و پوسته ریزی شده پوست سرم شده بود .میخواستم باید از چه شامپویی بعد کاشت بخاطر التهاب و پوسته سرم استفاده کنم ؟چه داروهایی باید استفاده کنم ؟

    پاسخ
  3. ممنون از اطلاعات جامعی که دادید. من ریزش مو به شکل سکه ای دارم. اگر کاشت انجام بدم قرص و دارویی وجود داره که جلوی ریزش بعد از عمل رو بگیره؟

    پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای بیشترین امتیاز روی ستاره سمت راست کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد آرا: 11

تا الان رای ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز می دهید.