کاشت مو بعد از یک ماه

یک ماه بعد از کاشت مو، سر شما در چه وضعیتی قرار دارد؟ پس از گذشت 1 ماه از کاشت، شما دوره نقاهت اولیه را سپری کرده‌اید و عارضه‌های موقت کاشت (مانند دلمه، التهاب و تورم سر) به طور کامل رفع شده است. همچنین در این دوره، موهای کاشته شده شما وارد فاز ریزش شده‌اند. ما در این مقاله یک راهنمای جامع برای ماه اول بعد از کاشت مو آورده‌ایم. این نکات توسط متخصصان کاشت مو شیراز ارائه شده‌اند. 

وضعیت سر در یک ماه بعد از کاشت مو

دوره نقاهت اولیه: شما تا 5 الی 7 روز بعد از کاشت مو دوره نقاهت اولیه را می‌گذرانید و بعد از این مدت می‌توانید فعالیت‌های روزانه و عادی خود را مجددا آغاز کنید. 

دلمه های سر: دلمه‌های ایجاد شده روی سر شما کاملا طبیعی است و نتیجه پاسخ انعقادی بدن به فرایند کاشت مو است. اغلب این دلمه ها تا 14 روز بعد از کاشت شل شده و به تدریج از بین می‌روند.

سوزش و خارش سر: در اغلب مراجعین، احساس سوزش و خارش سر روز چهارم بعد از کاشت به اوج خود می‌رسد و تا 14 روز بعد از کاشت مو ادامه دارد.

پوسته پوسته شدن: بعد از کاشت، روی سر مایع شفاف حاوی پروتئین‌های پلاسما و سایر مواد مغذی به نام اگزودای سروز ترشح می‌گردد. همانطور که اگزودای سروزی روی سطح پوست سر خشک می‌شود، پوسته‌هایی روی سر ایجاد می‌کند که تا 2 الی 3 هفته بعد از کاشت مو وجود خواهند داشت.

فاز ریزش مو: ریزش موها بعد از کاشت به عنوان شوک کاشت شناخته می‌شود که کاملا طبیعی است و از حدود 14 روز بعد از کاشت مو آغاز می‌شود و تا سه ماه همچنان ادامه دارد. 

فاز رشد مجدد: فرایند رشد موها از 4 ماه بعد از کاشت (پس از اتمام فاز استراحت) شروع می‌شود. شما می‌توانید انتظار داشته باشید پس از 6 ماه، تمامی موها به صورت طبیعی رشد کرده باشند.

عکس یک ماه بعد از کاشت مو

عکس یک ماه بعد از کاشت مو

مهم ترین مراقبت های یک ماه بعد از کاشت مو

تا ۲ روز بعد از کاشت مو– اجتناب از رانندگی طولانی مدت
– مصرف آنتی بیوتیک و مسکن های تجویز شده
– باز کردن پانسمان پشت سر و تمیز کردن بانک مو با گاز استریل مرطوب و شامپو بچه
– زدن لایه نازک پماد موپیروسین در ناحیه بانک مو
– استفاده از پماد موپیروسین برای ناحیه بانک مو
– استفاده از اسپری ضد عفونی کننده زخم برای نواحی کاشت شده سر
– اجتناب از قرارگیری در معرض گرما و سرمای شدید
۳ و ۴ روز بعد از کاشت مو– افزایش ورم سر و مصرف قرص آناهیل برای کاهش التهاب 
– قرار دادن سر بالاتر از بدن هنگام خوابیدن
– مرطوب کردن سر از طریق اسپری ترکیبی سرم شستشو و شامپو بچه
– استفاده از بالش گردنی یا خوابیدن به پشت (کمر) برای جلوگیری از اصطکاک نواحی کاشت شده با سطوح
۵ تا ۱۰ روز بعد از کاشت مو– از بین رفتن تدریجی ورم و التهابات سر
– ماساژ ملایم سر با استفاده از ترکیب سرم شستشو و شامپو بچه
– استفاده از داروهای ضد حساسیت (مانند سیتریزین) برای جلوگیری از خارش و سوزش سر
– شروع پیاده روی کوتاه مدت و آرام
۱۱ تا ۱۴ روز بعد از کاشت – شستشوی سر با شامپو بچه و زیر جریان ملایم آب ولرم
– رفع شدن تدریجی پوسته های قرمز و ترک سر در نواحی کاشت شده
۱۵ تا ۲۰ روز بعد از کاشت– شستشوی سر زیر جریان ملایم آب با شامپوی مخصوص تجویز شده
– رفع تدریجی خارش سر و دلمه های ایجاد شده
– استفاده از قرص ها و اسپری های تقویتی تجویز شده
۲۰ تا ۳۰ روز بعد از کاشت– شروع فاز ریزش موهای کاشته شده  
– شروع فعالیت بدنی و ورزش های سبک
– شروع استفاده از محلول موضعی ماینوکسیدیل (در صورت نیاز)

ریزش موها در یک ماه اول بعد از کاشت

بعد از کاشت، موهای شما به علت شوک عمل دچار ریزش می‌شوند. نگران نباشید این امر کاملا طبیعی است و به عنوان فاز استراحت موهای کاشت شده شناخته می‌شود. فاز ریزش یا استراحت معمولا از 14 روز بعد از کاشت مو شروع می‌شود و تا 3 ماه بعد همچنان ادامه دارد. 

بنابراین در ۱ ماه اول بعد از کاشت مو نباید انتظار رشد زیادی از موهای کاشته شده داشته باشید؛ زیرا 80 درصد تارهای کاشته شده ریزش پیدا کرده‌اند. حدود 4 ماه بعد از کاشت روند رویش مجدد تارها آغاز می‌گردد.

مراحل رشد مو بعد از کاشت

عارضه های موقت در یک ماه بعد از کاشت مو

شما بعد از کاشت مو با علائم و عوارضی مواجه خواهید شد که نتیجه پاسخ طبیعی بدن شما به پروسه کاشت است. از جمله نشانه ها و علائمی که تا یک ماه بعد از کاشت مو خواهید داشت، ورم و التهاب سر، دلمه ها و پوسته پوسته شدن سر، شیار (ترک کویری) و نامتقارن رسیدن خط رویش مو است که به تدریج رفع خواهد شد. برای کاهش هر چه سریع تر این عارضه ها، مصرف آنتی بیوتیک و داروهای ضد التهابی بعد از کاشت مو را جدی بگیرید. ما در رسانه شیراز بیوتی، جامع‌ترین مراقبت های بعد از کاشت مو را آورده ایم که می توانید مطالعه کنید.

نتیجه گیری:

شاید انتظار داشته باشید که بعد از گذشت 1 ماه از کاشت، موهای پر تراکمی داشته باشید. اما واقعیت این است که موهایتان در یک دوره سه ماهه، ابتدا ریزش پیدا می‌کنند و نتیجه نهایی کاشت شما 4 تا 6 ماه بعد از کاشت مو تعیین می‌شود. ما در این مقاله یک دستورالعمل جامع از مراقبت ها و نکات ضروری  بعد از کاشت ارائه کردیم. در انتها از شما می‌خواهیم تجربیات و پرسش های خود در مورد کاشت مو را با ما در قسمت نظرات (پایین همین صفحه) به اشتراک بگذارید. در اولین فرصت پاسخگوی سوالات شما هستیم. 

سوالات پر تکرار

1- شستشوی سر یک ماه بعد از کاشت مو چگونه است؟

نحوه شستشوی سر در 20 روز اول بعد از کاشت نیازمند دستورالعمل خاصی است که ما آن را به طور کامل در مقاله شستشوی سر بعد از کاشت مو شرح داده‌ایم. بعد از گذشت بیست روز الی یک ماه از کاشت مو، شما می‌توانید سر خود را زیر جریان ملایم آب با شامپوی مخصوص تجویز شده بشویید.

2- نتیجه کاشت مو بعد از یک ماه مشخص خواهد شد؟

وضعیت کاشت مو بعد از یک ماه به طور  قطعی تعیین نمی‌شود. شما باید فاز ریزش سه ماهه را پشت سر بگذارید و بعد از 4 ماه نتایج نهایی کاشت موی خود را ببینید.

3- مراحل رشد مو بعد از کاشت چگونه است؟

در دو الی سه هفته بعد از کاشت، گرافت‌ها در جای خود محکم می‌شوند و عارضه‌های موقت کاشت مو (مانند تورم، التهاب و دلمه ها) رفع می‌شوند. بعد از آن، شما باید منتظر فاز ریزش موهای خود باشید (از 14 روز تا 3 ماه بعد کاشت). در نهایت موها از ماه چهارم مرحله رشد مجدد را آغاز می‌کنند. 

4- چه زمانی التهاب و ورم سر بعد از کاشت از بین می رود؟

ورم و التهابات سر بعد از کاشت مو ناشی از پاسخ طبیعی بدن به تروما و آسیب جزئی ایجاد شده در طی فرایند کاشت مو است. برای از بین رفتن این التهابات معمولا 2 تا 3 هفته زمان لازم است. اکثر این عارضه‌های جانبی موقت تا ۳۰ الی ۴۰ روز بعد از کاشت مو رفع شده‌اند.

5- چه شامپویی برای شستشوی سر بعد از کاشت مو مناسب است؟

20 روز الی یک ماه بعد از کاشت مو باید از شامپوی مخصوص تجویز شده استفاده کنید. برندهایی همچون ژاک آندرل، سریتا، وچه، اویدرم و … از جمله شامپوهای مخصوص بعد از کاشت مو هستند که تجویز می‌شوند. برای اطلاعات بیشتر مقاله بهترین شامپو بعد از کاشت مو را مطالعه کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای بیشترین امتیاز روی ستاره سمت راست کلیک کنید

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز می دهید.