دروغ های کاشت مو

اگر تصمیم به کاشت مو گرفته‌اید، احتمالا با حرف‌های ضد و نقیض و وعده‌های بسیاری مواجه شده‌اید. در نظر داشته باشید که همه شنیده‌های شما واقعیت ندارند. ما در این مقاله 15 مورد از دروغ های کاشت مو را مطرح خواهیم کرد. پس تا انتها با ما همراه باشید. 

رایج ترین دروغ های کاشت مو

1- کاشت مو بدون داشتن بانک مو امکان پذیر است

در طی فرایند کاشت مو، تارهای مو از ناحیه بانک مو (پشت سر) برداشت می‌شود و در نواحی کم تراکم یا طاس سر کاشت می‌شود. بدیهی است افرادی که ظرفیت بانک موی مناسبی ندارند، نمی‌توانند یک کاشت موی کاملا پر تراکم انجام دهند. بنابراین، سطح انتظارات خود از نتایج کاشت مو را مطابق با ظرفیت بانک موی خود تنظیم کنید. 

با بانک موی ضعیف و وسعت طاسی زیاد نمی توان کاشت مو پر تراکم انجام داد.

2- بانک مو مجددا ترمیم می شود

فرایند کاشت مو را می‌توان به جا به جا کردن یک گیاه همراه با ریشه تشبیه کرد. به این معنا که برای انجام کاشت، تارهای مو همراه با فولیکول‌ها و سبوم (غدد چربی) مورد نیاز از پشت سر برداشت می‌شود و در جلوی سر کاشت می‌گردد. بنابراین، موها در محلی که از آن برداشت شده است، مجددا رشد نخواهد کرد؛ زیرا فولیکول مویی وجود ندارد. مهم است که قبل از انجام عمل با پزشک مشورت کنید و ارزیابی کنید که از کجا و چه مقدار مو به ناحیه جدید منتقل می‌شود، زیرا فولیکول‌های مو در ناحیه اهدا کننده نیز محدودیت‌هایی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان مرکز تخصصی کاشت مو در شیراز، در ارتباط باشید.

3- کاشت مو با دستگاه تمام اتوماتیک امکان پذیر است

در جدیدترین روش کاشت علمی در دنیا (FUE) تارهای مو به وسیله پانچ‌های اتوماتیک از پشت سر برداشت می‌شود. با این حال، برای کاشتن گرافت‌های برداشت شده، تیم پزشکی به صورت دستی برش‌هایی بسیار کوچکی را در جلوی سر ایجاد می‌کنند و تارها را انتقال می‌دهند. بنابراین، پروسه کاشت نیمه اتوماتیک است. در نظر داشته باشید که کاشت موی تمام اتوماتیک در دنیا به صورت گسترده اجرا نمی‌شود. حتی در صورت عملیاتی شدن کاشت مو تمام اتوماتیک، این درمان برای بسیاری از افراد مقرون به صرفه نیست.

4- می توانید تمام سر را با استفاده از موی بدن کاشت کنید

یکی از محدودیت‌های قابل توجه کاشت مو به روش bht، تفاوت بین موهای بدن و موهای سر است. موهای بدن ممکن است از نظر بافت، رنگ و میزان رشد سالانه متفاوت باشند. تنها موهای ناحیه ریش (قسمت‌های زیر چانه) مشابهت بیشتری با ساختار موی سر دارند که باز هم به دلیل تفاوت در میزان ضخامت، اغلب برای کاشت در انتهای سر استفاده می‌شوند. 

محدودیت های کاشت مو bht

به همین دلیل در اکثر افراد همچنان به برداشت مو از ناحیه بانک پشت سر نیاز است و bht به عنوان یک درمان تکمیلی در نظر گرفته می‌شود. و استفاده از این روش به تنهایی توصیه نمی‌گردد.

5- کاشت مو با روش تکثیر و سلول های بنیادی امکان پذیر است

کاشت مو با سلولهای بنیادی در هیچ جای جهان به صورت عملی انجام نمی‌شود. و تنها ممکن است به صورت تحقیقاتی فعالیتی در این زمینه انجام گردد. کلینیک‌ها و مراکز علمی مختلف در حال آزمایش این روش هستند اما هیچ مرجع معتبری در جهان مانند FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) نتایج و یا عملیاتی شدن این روش را تایید نمی‌کند.

6- کاشت مو بدون هیچگونه خونریزی انجام می شود

با پیشرفت تکنولوژی، روش‌های کاشت مو نیز دستخوش تغییر شده‌اند. در روش قدیمی کاشت مو (FUT) نواری باریک از پشت سر برش داده می‌شد. در این روش، میزان درد و دوره نقاهتی که بیمار تجربه می‌کند معمولا بیشتر است. اما در روش جدید کاشت مو (FUE) هیچگونه برش وسیع و جراحی وجود ندارد. با این حال همچنان به ایجاد نواحی گیرنده برای کاشت گرافت‌های مو نیاز است. در نتیجه نقاط بسیار کوچکی در جلوی سر ایجاد می‌شود که ممکن است خونریزی جزئی داشته باشد. 

7- در هر سنی می توانید کاشت مو انجام دهید

افرا در هر سنی، واجد شرایط کاشت مو نیستند. معمولا کاشت مو برای افراد بالای 25 سال که الگوی ریزش موی آنها تکمیل شده است، توصیه می‌شود. همچنین افراد تا دهه 60 سالگی، اگر از شرایط جسمانی مناسبی برخوردار باشند، محدودیتی برای کاشت مو ندارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد واجد شرایط بودن کاشت، مقاله بهترین سن کاشت مو را مطالعه کنید.

برای کاشت موی موفق محدودیت سنی وجود دارد.

8- کاشت مو برای افراد کاملا طاس مناسب است

همانطور که گفته شد، در طی فرایند کاشت، موها از پشت سر برداشت شده و به جلوی سر انتقال می‌یابند. اگر فرد حجم زیادی از موهای خود را از دست داده باشد، نتایج کاشت مو چندان پر تراکم نخواهد بود. اغلب برای افرادی که ظرفیت بانک موی مناسبی ندارند، از کاشت موی BHT (تنها نواحی زیر چانه) به عنوان درمان تکمیلی استفاده می‌شود.

9- امکان خرید و فروش بانک مو وجود دارد

با پیشرفت تکنولوژی ممکن است در آینده خرید مو از دیگران و یا تکثیر تعداد زیادی تار مو از یک عدد  تار مو در آزمایشگاه دست یافتنی باشد، اما نتایج تحقیقات نشان می‌دهد تحقق این امر در آینده نزدیک ممکن نیست. در صورت پیوند مو از فرد دیگر سیستم ایمنی بدن بلافاصله فولیکول‌های مو را به‌عنوان یک جسم خارجی شناسایی و به آن‌ها حمله می‌کند. موهای کاشته شده هم بدون اینکه فولیکول‌ها زمانی برای رشد پیدا کنند، می‌ریزند.

10- موهای کاشته شده هرگز نمی ریزند

موهای کاشته شده در مقابل هورمون DHT (هورمونی که در ریزش مو تاثیر گذار است) مقاوم هستند. به همین خاطر گفته می‌شود که کاشت مو با هدف ماندگاری دائمی انجام می‌گردد. با این حال، برخی عوامل (مانند افزایش سن، کیفیت بانک مو یا سبک زندگی)، بر ماندگاری موها تاثیر می‌گذارد. در نظر داشته باشید که موفقیت و بقای کاشت موی شما به رعایت توصیه‌های مراقبتی بعد از کاشت مو بستگی دارد.

11- نتایج کاشت مو سریعا قابل مشاهده است

تقریبا دو هفته بعد از کاشت مو، گرافت های کاشت شده شروع به ریزش می‌کنند (نگران نباشید، ساقه‌ها می‌ریزند و فولیکول‌های مو باقی می‌مانند). بعد از طی شدن فاز استراحت که معمولا دو الی سه ماه به طول می‌انجامد، موها مجددا شروع به رویش و رشد می‌کنند. بنابراین، کاشت مو فرایندی زمان‌بر است و برای مشاهده نتیجه نهایی لازم است که 4 الی 9 ماه صبر کنید. 

رشد موها بعد از کاشت، زمان بر است.

12- کاشت مو تنها برای آقایان انجام می شود

برای انجام کاشت مو، هیچ محدودیت جنسیتی وجود ندارد. با این حال در نظر داشته باشید که سن مناسب برای کاشت مو در بین مردان و زنان به دلیل تفاوت در الگوهای ریزش مو و تاثیرات هورمونی می‌تواند متغیر باشد. اغلب افرادی که ریزش مو را به دلایل ژنتیکی تجربه می کنند (آلوپسی مردانه یا زنانه)، می توانند کاشت مو انجام دهند. 

13- نتایج کاشت مو برای همه افراد یکسان است

نتایج کاشت موی افراد با توجه به وسعت طاسی، سن و ظرفیت بانک مو کاملا متفاوت است. همچنین، ویژگی‌های موی طبیعی که از والدین به ارث رسیده است، از جمله ضخامت، بافت و الگوی رشد، توسط ترکیب ژنتیکی آن فرد کنترل می‌شود. این متغیرهای ارثی بر نتایج موهای کاشت شده تاثیر می‌گذارند. بنابراین، انتظارات واقع بینانه‌ای از کاشت داشته باشید و صرفا نمونه‌ تصاویر قبل و بعد مراکز زیبایی را مبنای تصمیمات خود قرار ندهید.

14- کاشت مو دوران نقاهت ندارد

روش جدید کاشت مو نسبت به روش قدیمی FUT، دوره نقاهت کوتاه تری دارد. با این حال همچنان نیاز است 5 الی 7 روز بعد از کاشت استراحت کنید تا کاملا بهبود پیدا کنید. توصیه می‌کنیم که در این دوره از فعالیت‌های شدید منجر به تعریق اجتناب کنید، داروهای تجویز شده را به دقت مصرف کرده و نکات مراقبتی را جدی بگیرید. ما در رسانه شیراز بیوتی، جامع ترین مراقبت های بعد از کاشت مو را آورده‌ایم که برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید آن را مطالعه کنید. 

نتیجه گیری

تقریبا اکثر افرادی که با ریزش شدید مو مواجه هستند، به کاشت مو به عنوان درمانی دائمی فکر کرده‌اند. اما افراد بسیار کمی برای درمان مراجعه می‌کنند؛ زیرا حرف‌های ضد و نقیض بسیاری را در مورد کاشت مو شنیده اند. ما در این مقاله، رایج‌ترین دروغ هایی که در مورد کاشت مو وجود دارد را شرح دادیم و تلاش کردیم تا باورهای نادرستی که پیرامون این درمان وجود دارد را اصلاح کنیم. در انتها شما می‌توانید سوالات و تجربیات خود در مورد کاشت مو را در پایین همین صفحه با ما به اشتراک بگذارید. در اولین فرصت پاسخگوی پرسش‌های شما هستیم.

1 دیدگاه دربارهٔ «دروغ های کاشت مو»

دیدگاه خود را بنویسید

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای بیشترین امتیاز روی ستاره سمت راست کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد آرا: 9

تا الان رای ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز می دهید.