قرص قبل از کاشت مو

مصرف قرص قبل از کاشت مو منعی ندارد؟ متخصصان کاشت مو شیراز معتقدند حداقل یک هفته قبل کاشت باید از مصرف داروهای ضد انعقادی (مانند وارفارین یا پلاویکس) بپرهیزید. همچنین، برخی از داروهای تقویتی مانند ویتامین E و ماینوکسیدیل اثرات رقیق‌کنندگی خون دارند و نباید مصرف شوند. ما در این مقاله بررسی می‌کنیم که مصرف چه قرص‌هایی قبل از کاشت مو ضرر دارد و 5 نکته که قبل از کاشت مو باید بدانید را شرح خواهیم داد. 

قرص سفالکسین قبل از کاشت مو

کپسول سفالکسین نوعی آنتی بیوتیک است که برای درمان عفونت‌های باکتریایی تجویز می‌شود. ممکن است پزشک شما تشخیص دهد برای جلوگیری از عفونت‌های پوستی، به مصرف سفالکسین با سایر آنتی بیوتیک‌ها قبل از کاشت مو نیاز دارید. قرص سفالکسین معمولا با دوز 500 و دو بار در روز تجویز می‌شود.  

قرص آسپرین قبل از کاشت مو

آسپرین یک داروی ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAID) است که باعث رقیق شدن خون و افزایش خطر خونریزی در حین کاشت می‌شود. به طور مشابه، دیگر داروهای ضد التهابی (مانند ناپروکسن) و قرص‌های ضد انعقادی (مانند وارفارین یا کلوپیدوگرل)، ممکن است اثرات رقیق کنندگی خون داشته باشند و باید حداقل یک هفته قبل از کاشت مو، مصرف آن‌ها متوقف شود.

حداقل یک هفته قبل از کاشت مو، از مصرف قرص‌های رقیق کننده خون بپرهیزید.

داروها و قرص تقویتی قبل از کاشت مو

برخی از داروهای تقویتی قبل از کاشت مو وجود دارند که پوست سر را به محیطی مناسب برای دریافت فولیکول‌های مو تبدیل می‌کنند. از آنجایی که برخی از این داروها خاصیت رقیق‌کنندگی خون دارند، زمانبندی مصرف باید مطابق با نظر پزشک تعیین شود. ما در ادامه لیستی از این داروها را آورده‌ایم.

توجه: مصرف خودسرانه دارو بدون تجویز پزشک می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد. قبل از تهیه دارو با پزشک خود مشورت کنید.

1- ماینوکسیدیل قبل از کاشت مو

ماینوکسیدیل (نام تجاری Rogaine)، یک فوم یا محلول موضعی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) است که معمولا برای درمان ریزش مو با الگوی مردانه و زنانه استفاده می‌شود. ماینوکسیدیل می‌تواند رگ های خونی را گشاد کند و خونرسانی به فولیکول‌های مو را افزایش دهد. 

این اتساع عروق (گشاد شدن رگ‌های خونی)، مواد مغذی بیشتری به فولیکول‌های مو  سلول‌های بنیادی فولیکولی می‌رساند. در نتیجه، به جلوگیری از ریزش بیشتر مو کمک می‌کند و سبب تقویت پوست سر می‌شود. ممکن است پزشک شما تشخیص دهد قبل از کاشت مو به گذراندن یک دوره مصرف ماینوکسیدیل نیاز دارد. از جمله دلایل استفاده از ماینوکسیدیل عبارتند از:

  • افزایش کیفیت موهای موجود: استفاده از ماینوکسیدیل قبل از کاشت مو منجر به تقویت تارهای موی موجود می‌شود.  
  • کنترل ریزش مو: ماینوکسیدیل ممکن است به تثبیت یا کاهش ریزش مو در افرادی که دچار طاسی الگو هستند کمک کند. 
  • جلوگیری از نازک شدن تارهای مو: برای کسانی که موهای نازک دارند، استفاده از محلول موضعی ماینوکسیدیل برای جلوگیری از نازک شدن بیشتر می‌تواند مفید باشد.

قطع محلول ماینوکسیدیل قبل از کاشت مو

با توجه به اینکه ماینوکسیدیل منجر به گشاد شدن رگ‌های خونی می‌شود باید مصرف آن را حداقل دو هفته قبل از کاشت مو متوقف کنید؛ در غیر این صورت احتمال خونریزی در حین فرایند کاشت افزایش می‌یابد. 

برای جلوگیری از خونریزی در حین فرایند کاشت، مصرف ماینوکسیدیل را از یک هفته قبل قطع کنید.

2- قرص فیناستراید قبل از کاشت مو

فیناستراید یک داروی خوراکی است که عمدتاً برای درمان طاسی با الگوی مردانه (آلوپسی آندروژنتیک) استفاده می‌شود. این دارو با مهار هورمون DHT (هورمونی که منجر به ریزش مو می شود)، موها را تقویت می‌کند و ریزش مو را کاهش می‌دهد. ممکن است برخی از پزشکان تشخیص دهند که چند ماه قبل از کاشت مو، به استفاده از این داروهای تقویتی نیاز دارید. 

قطع مصرف قرص فیناستراید قبل از کاشت مو

فیناستراید نیمه عمر نسبتا طولانی دارد، به این معنی که چندین روز طول می‌کشد تا اثرات آن در بدن کاهش یابد. به همین دلیل، معمولا پزشکان توصیه می‌کنند که یک یا دو هفته قبل از کاشت مو، مصرف فیناستراید را کنار بگذارید. در صورت تجویز پزشک، می‌توانید دو هفته بعد از کاشت مجددا استفاده از فیناستراید را شروع کنید. 

5 نکته ضروری که قبل از کاشت مو باید بدانید

  • سوابق بیماری خود را با پزشک مطرح کنید. سلامت و وضعیت جسمانی شما بر واجد شرایط بودنتان برای کاشت مو تاثیر می‌گذارد. بنابراین اگر سابقه بیماری‌های پسوریازیس (در خود یا سایر افراد درجه یک خانواده)، عفونت‌ های قارچی، پیسی، مشکلات تیروئید، بیماری قلبی عروقی و غیره دارید، حتما قبل از کاشت مو با پزشک خود مطرح کنید. همچنین، هر نوع قرص که مصرف می‌کنید را نیز با پزشک در میان بگذارید.
  • آزمایشات کاشت مو را از 2 هفته قبل انجام دهید. آزمایشات قبل از کاشت مو را یک یا دو هفته مانده به کاشت انجام دهید و نتیجه آن را در اختیار پزشک متخصص قرار دهید تا واجد شرایط بودن شما برای کاشت مو را ارزیابی کند. همچنین، شما باید جواب کتبی آزمایشات و قرص هایی که مصرف می‌کنید را در روز کاشت به همراه خود داشته باشید. نتایج آزمایشاتی که قبل از کاشت مو انجام می‌دهید، پزشک را در مورد آیتم‌هایی همچون دیابت، چربی خون، بیماری‌های عفونی، عملکرد کبد و غیره، آگاه می‌کند.
  • مصرف دخانیات را قطع کنید. استعمال دخانیات باعث تنگ تر شدن عروق خونی می‌شود. در نتیجه جریان خون و اکسیژن رسانی به بافت‌ها و فولیکول‌های مو کاهش می‌یابد. شما حداقل دو هفته قبل از کاشت مو باید مصرف دخانیات را قطع کنید. 
  • موهای سر خود را نتراشید. قبل از رفتن به کلینیک، استحمام کنید. در نظر داشته باشید که موهای شما در کلینیک (بعد از بررسی تراکم موها در نواحی مختلف) تراشیده خواهد شد؛ بنابراین از زدن هرگونه محصول مو (مانند ژل یا اسپری)، در روز کاشت خودداری کنید، و موهای خود را نتراشید.
  • دستورالعمل غذایی قبل از عمل را رعایت کنید. از یک هفته قبل از کاشت مو، خوردن گوشت قرمز و غذاهای خون ساز را به نصف کاهش دهید. در سه روز مانده به کاشت مو نیز مصرف گوشت قرمز، سبزیجات، نوشابه‌های گازدار  و حبوباتی مثل عدس و لوبیا را قطع کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله جامع قبل از کاشت مو چی بخوریم شیراز بیوتی را مطالعه کنید. 

نتیجه گیری: مصرف قرص قبل از کاشت مو

قبل از کاشت مو باید مصرف داروهای رقیق‌کننده خون (مانند آسپرین) موقتا قطع شود. همچنین، مکمل‌های گیاهی و داروهای تقویتی نیز تنها باید با تجویز پزشک متخصص استفاده شود. ما در این مقاله به بررسی قرص‌هایی که قبل از کاشت مو ضرر دارد، پرداختیم و در مورد داروهای تقویتی قبل از کاشت مو صحبت کردیم. در انتها، از شما می‌خواهیم تجربیات و سوالات خود در مورد مصرف قرص قبل از کاشت مو را در قسمت نظرات (پایین همین صفحه) با ما در میان بگذارید. در اولین فرصت پاسخگوی سوالات شما هستیم. 

سوالات پر تکرار:

1- آیا مصرف قرص ویتامین  E قبل از کاشت مو باید متوقف شود؟

دوزهای بالای ویتامین E نیز می‌تواند اثرات رقیق کنندگی خون داشته باشد. بنابراین توصیه می‌کنیم که استفاده از قرص ویتامین E را حداقل یک هفته قبل از کاشت مو قطع کنید.

2- آیا خوردن مکمل‌ های گیاهی قبل از کاشت مو ضرر دارد؟

برخی از مکمل‌های گیاهی حاوی جینکو بیلوبا، سیر و روغن ماهی می‌توانند اثرات رقیق کنندگی خون داشته باشند. بنابراین مصرف مکمل‌ها حداقل 10 روز قبل از کاشت مو باید کنار گذاشته شود. 

3- مصرف قرص های ضد پلاکت قبل از کاشت مو مشکلی ندارد؟

مصرف قرص‌های ضد انعقادی (مانند آسپرین و پلاویکس) قبل از کاشت مو، احتمال بروز خونریزی در حین کاشت را افزایش می‌دهد. به همین دلیل، بیماران قلبی عروقی قبل از انجام کاشت مو باید با مشورت پزشک خود مصرف این قرص‌ها را موقتا متوقف کنند. 

4- قبل از کاشت مو چه قرصی بخوریم؟

به دلیل بروز تداخلات دارویی و خونریزی، از مصرف خودسرانه قرص قبل از کاشت مو بپرهیزید. ممکن است پزشک شما تشخیص دهد برای جلوگیری از عفونت‌های پوستی، به مصرف سفالکسین با سایر آنتی بیوتیک‌ها قبل از کاشت مو نیاز دارید که باید مصرف آن را جدی بگیرید.  

5- چرا استفاده از قرص های رقیق کننده خون قبل از کاشت مو مضر است؟

قرص های رقیق کننده خون، احتمال بروز خونریزی در حین فرایند کاشت را افزایش می‌دهند. تیم پزشکی برای اجرای کاشت موی پرتراکم نیاز به دقت بالایی دارند، اگر میزان خونریزی سر زیاد باشد، آنها توانایی تشخیص محل جایگذاری گرافت‌های مو را نخواهد داشت و سرعت کاشت نیز به شدت کاهش می‌یابد.

دیدگاه خود را بنویسید

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای بیشترین امتیاز روی ستاره سمت راست کلیک کنید

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز می دهید.