ماندگاری موهای کاشته شده

یکی از دغدغه‌های اساسی افرادی که تصمیم به کاشت مو دارند این است که ماندگاری موهای کاشته شده چقدر است؟ متخصصان کاشت مو شیراز معتقدند که در بیشتر موارد، کاشت مو با هدف ماندگاری دائمی انجام می‌شود؛ با این حال عمر موی کاشته شده در طولانی مدت و با روند طبیعی افزایش سن، تا حدودی تحت تاثیر قرار می‌گیرد. در ادامه به بررسی تخصصی ماندگاری کاشت مو و عوامل موثر بر آن‌ها خواهیم پرداخت و 4 باور رایج غلط را بررسی خواهیم کرد.

طول عمر و ماندگاری موهای کاشته شده چقدر است؟

در بیشتر موارد، کاشت مو با هدف ماندگاری مادام‌العمر انجام می‌شود. زیرا فولیکول‌های موی سالم به نواحی کم تراکم یا طاس پیوند زده می‌شوند. این به این دلیل است که فولیکول‌های مو در ناحیه بانک مو (معمولاً پشت یا کناره‌های سر) از نظر ژنتیکی در برابر عواملی که باعث ریزش مو می‌شوند (مانند هورمون DHT) مقاوم هستند. هنگامی که این فولیکول‌ها در نواحی خالی سر کاشت می‌شوند، مقاومت ژنتیکی خود را حفظ می‌کنند و در برابر ریزش مقاومت بیشتری دارند.

ماندگاری موهای کاشته شده

عوامل موثر بر مدت ماندگاری کاشت مو چیست؟

همانطور که اشاره کردیم هدف افراد از انجام درمان کاشت مو نتیجه دائمی است، با این حال عواملی مانند تکنیک کاشت موی مورد استفاده، کیفیت مو در ناحیه اهداکننده، فاکتورهای سنی، مراقبتی و شاخص‌های ژنتیکی می‌تواند طول عمر و ماندگاری موی کاشته شده را تحت تاثیر قرار دهد.

  • کیفیت مو در ناحیه اهداکننده: فاکتورهای ضخامت، بافت و ساختار مو در محل بانک مو، در طول عمر گرافت‌های کاشته شده موثر است. پزشک با توجه به وسعت نواحی خالی سر، تراکم قابل ارائه را در جلسه مشاوره مشخص می‌کند.
  • عوامل ژنتیکی: ویژگی‌های موی طبیعی که از والدین به ارث رسیده است، از جمله ضخامت، بافت و الگوی رشد، توسط ترکیب ژنتیکی آن فرد کنترل می‌شود. این متغیرهای ارثی بر ماندگاری موهای کاشت شده تأثیر می‌گذارند.
  • تکنیک کاشت مو: انتخاب بین روش‌های قدیمی ( برداشت یک نوار از پشت سر به روش جراحی FUT) و روش‌های نوین (برداشت مو به صورت تار به تار FUE) می‌تواند بر بقای پیوندها و نتایج کلی تأثیر بگذارد.
  • مهارت و تجربه جراح: تخصص تیم پزشکی در حین انجام مراحل کاشت (دریافت مو از ناحیه اهدا کننده، ایجاد محل گیرنده و قرار دادن پیوند)، در تضمین سلامت گرافت‌ها و مدت ماندگاری کاشت مو بسیار حائز اهمیت است.
مدت ماندگاری کاشت مو
  • آماده‌سازی ناحیه گیرنده: ایجاد مکان‌های گیرنده که در آن فولیکول‌های موی کاشته شده قرار می‌گیرند، یک مرحله مهم و دقیق در فرایند کاشت مو است که در خونرسانی صحیح، طول عمر و ماندگاری تاثیرگذار است.
  • بقای پیوند: حصول اطمینان از اینکه تیم پزشکی گرافت‌ها را با کمترین برش یا اختلال در فولیکول های مو برداشت، نگهداری و کاشت می‌کنند، می‌تواند به طور قابل توجهی بر افزایش مدت ماندگاری کاشت مو تاثیر بگذارد.
  • مراقبت‌ها و روتین بعد از کاشت: پیروی از دستورالعمل‌های پزشک برای مراقبت‌های بعد از عمل، بهبودی مناسب و رشد بهینه گرافت‌های موی پیوند شده را تضمین می‌کند. ما در وبسایت شیراز بیوتی جامع‌ترین مقاله مراقبتهای بعد از کاشت مو را منتشر کرده‌ایم برای اطلاعات بیشتر روی لینک کلیک کنید.
  • سبک زندگی: روتین افراد تا 3 ماه پس از عمل و عاداتی مانند سیگار کشیدن، مصرف بیش از حد الکل، تغذیه نامناسب و سطوح بالای استرس، نقش اساسی بر طول عمر و ماندگاری کاشت مو دارند.

چه عواملی به افزایش ماندگاری کاشت مو کمک می‌کنند؟

پس از عمل، دستورالعمل‌های مراقبتی را به دقت دنبال کنید، ناحیه گیرنده را تمیز و عاری از عفونت نگه دارید و طبق دستور پزشک از داروهای تجویز شده و درمان‌های موضعی استفاده کنید. همچنین، اگرچه موهای کاشته شده معمولاً در برابر عواملی که باعث ریزش مو می‌شوند مقاوم هستند، اما موهای بومی (موهای قبلی خودتان که کاشت نشده‌اند) اطراف ناحیه کاشت ممکن است هنوز مستعد ابتلا به ریزش مو باشند، بنابراین از آن‌ها در برابر ریزش مو نگهداری و مراقبت کنید.

4 باور رایج نادرست در مورد کاشت مو

نتایج کاشت مو به میزان ظرفیت بانک موی شما وابسته نیست: در طول عمل، مو از ناحیه اهداکننده خود بیمار (ناحیه بانک مو) برداشته می‌شود و به نواحی خالی پیوند زده می‌شود. اگر بیمار حجم زیادی از موهای خود را از دست داده و یا فاقد ظرفیت مناسب بانک مو باشد، نتیجه کاشت مو مطلوب نخواهد بود.
گرافت‌های مو به درستی در جای خود کاشت نشده‌اند: 99 درصد از موها به درستی در محل کاشت تثبیت می‌شوند، اما یک یا چند ماه پس از عمل، برخی از آن‌ها وارد فاز استراحت موهای کاشته شده می‌شوند و برای مدتی می‌ریزند. نباید ترسید؛ چرا که موهای کاشته شده، بسته به مراحل طبیعی رشد مو، پس از 6 تا 12 ماه دوباره رشد می‌کنند. بنابراین برای دیدن نتیجه نهایی کمی صبر لازم است.

مدت ماندگاری کاشت مو

فولیکول‌های مو که از بانک مو برداشت می‌شود مجدد رشد خواهند کرد: مو در ناحیه اهداکننده مجددا رشد نمی‌کند، زیرا به صورت کامل (به همراه فولیکول و پیاز مو) در جای دیگری کاشته می‌شود. بنابراین، مهم است که قبل از انجام عمل با پزشک مشورت کنید و ارزیابی کنید که از کجا و چه مقدار مو به ناحیه جدید منتقل می‌شود، زیرا فولیکول های مو در ناحیه اهدا کننده نیز محدودیت‌هایی دارد.
کاشت مو یک درمان دردناک است: این باور درست نیست. در حین عمل، بی‌حسی موضعی برای مراجعه‌کننده انجام می‌شود و بیمار دردی را احساس نمی‌کند، بنابراین، ناراحتی ناشی از تزریق بی حسی در ناحیه گیرنده بوده و تا حد زیادی قابل تحمل است.

نتیجه گیری:

در این مقاله سعی کردیم که به دغدغه مراجعه‌‌کنندگان و سایر افرادی که تصمیم به کاشت مو دارند، در مورد میزان ماندگاری موهای کاشته شده پاسخ دهیم. همچنین، مهم‌ترین عواملی که میزان طول عمر کاشت مو را تحت تاثیر قرار می‌دهند، بررسی کردیم. در انتها از شما می‌خواهیم تجربیات و سوالات خود را در بخش نظرات (پایین همین صفحه) با ما به اشتراک بگذارید، در اولین فرصت پاسخگوی شما هستیم.

سوالات پر تکرار

ماندگاری موهای کاشته شده چقدر است و آیا دائمی است؟

ماندگاری موهای کاشته شده معمولا دائمی در نظر گرفته می شوند. فولیکول‌های مو از مناطقی برداشت می‌شوند که در برابر طاسی ژنتیکی مقاوم هستند و کمتر مستعد تأثیر هورمون‌ها قرار می گیرند. بنابراین ماندگاری کاشت مو تقریبا دائمی است اما برای موهای بومی (موهای کاشته نشده) هنوز احتمال ریزش وجود دارد.

چه عواملی بر ماندگاری موهای کاشته شده تاثیرگذار است؟

عواملی مانند تکنیک مورد استفاده برای کاشت، کیفیت بانک مو، عوامل ژنتیکی، بقای فولیکول ها، مراقبت‌ های بعد از کاشت مو، مهارت تیم پزشکی و سبک زندگی می تواند بر ماندگاری کاشت مو تاثیرگذار باشد.

آیا داروها می توانند ماندگاری موهای کاشته شده را افزایش دهند؟

داروهای خاصی مانند فیناستراید یا ماینوکسیدیل ممکن است برای حفظ موهای موجود و کاهش ریزش مو تجویز شوند. با این حال، اثربخشی آنها می تواند در بین افراد متفاوت باشد. برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو را مطالعه کنید.

بعد از چه مدت زمان می توانم نتایج نهایی کاشت مو را ببینم؟

معمولاً ریزش مو به علت شوک کاشت در 3-4 هفته اول شروع می‌شود. بعد از ماه سوم تا پنجم، پیوندهای از دست رفته به آرامی شروع به رشد مجدد می‌کنند. در پایان ماه پنجم نرخ رشد مجدد باید حدود 30 درصد و در ماه هفتم نرخ رشد مجدد باید حدود 60 درصد باشد، نتایج نهایی کاشت معمولا پس از 9 تا 12 ماه قابل مشاهده خواهد بود.

4 دیدگاه دربارهٔ «ماندگاری موهای کاشته شده»

  1. من چهار ماهی هست که کاشت کردم. بهم توصیه کردن که پی آر پی انجام بدم.
    می تونه تراکم مو رو افزایش بده یا بانک مو رو ترمیم کنه؟ واقعا تاثیری داره؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      برای ترمیم پوست و تقویت موهای کاشته شده مفید هست، اما رویش مجدد در قسمت بانک مو و افزایش تراکم در قسمت کاشته شده وجود نداره.

      پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای بیشترین امتیاز روی ستاره سمت راست کلیک کنید

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 10

تا الان رای ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز می دهید.